La Societat Catalana de Trasplantament organitza la Sessió Científica 2012 Review

Ahir, 24 d’abril, va tenir lloc la Sessió Científica 2012 Review, organitzada per la Societat Catalana de Trasplantament.

La Fundació Acadèmia de Ciències Mèdiques de Barcelona va ser el lloc escollit per aquest acte, on els tres guanyadors de les beques de recerca 2011 de la Fundació Catalana de Trasplantament van presentar una síntesis del seu treball.

La sessió va estar dirigida pel Dr. F. Moreso, del Servei de Nefrologia del Hospital Universitari Vall d’Hebrón, i pel Dr. E. Ramos, Cap de Secció del Servei de Cirurgia General i Digestiva del Hospital de Bellvitge.

El programa de la sessió va ser el següent:

Resposta immune humoral i cel•lular en el trasplantament i la seva correlació clínica. María José Pascual. Hospital del Mar.

Biomarcadors de la resposta aloimmune humoral en la disfunció crònica de l’injert renal. Marc Lucia Pérez. Hospital de Bellvitge.

Efecte de la inhibició de proteasas sobre la patologia mediada per anticossos en un model experimental de lupus eritromatos sistèmic. Marta Lazo. Hospital Clínic.

Bioenginyeria i regeneració de teixits: nova font d’obtenció d’òrgans per a trasplantaments. Mireia Caralt. Hospital Vall d’Hebrón.

Quant a ALCER Barcelona
Asociación para la lucha contra las enfermedades del riñón

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: