Participació en el Festival de la Infància des del 27 de desembre fins el 4 de gener

Salón Infància

Un any més, la nostra associació estarà present al  Saló d e  la  Infància i la  Joventut que tindrà lloc des del 27 de desembre fins el 4 de gener.

Instal.larem un stand de 40 m2 en el palau núm. 1 de la Fira de Montjuïc a on es celebra el Saló de la Infància, una visita inel.ludible per a la major part dels nens i joves de Barcelona, ja que poden fer activitats lúdiques i esportives totes elles amb un component solidari i educacional.

És el Saló més popular de Barcelona al que tots hem anant de petits per aquestes dates.
Per a nosaltres es tracta d’una de les campanyes més importants, ja que s’estén en un període de  9 dies en un recinte per on passen més de 200.000 persones.

La nostra activitat consisteix en oferir als nens i al públic en general l’oportunitat de jugar amb la ruleta d’ALCER, amb premi segur gràcies a les moltes empreses que col.laboren amb nosaltres. Els nens i nenes es diverteixen i s’emocionen davant l’espectativa d’un regal i les més grans aprofiten per  obtenir  informació sobre la donació d’òrgans i sobre la nostra associació. D’aquesta manera arribem a un nombre molt elevat de persones amb el nostre missatge solidari.

ALCER participa en aquest Saló des de l’any 1981, malgrat la complexitat de la seva  realització, i això és possible gràcies a la generosa contribució dels nostres socis que col.laboren en la campanya amb llargues jornades (l’horari és d’11 a 20 hores ininterrompudament) i a nombroses empreses que, malgrat la crisi, aporten el material necessari per distribuir-ho a la ruleta.

Quant a ALCER Barcelona
Asociación para la lucha contra las enfermedades del riñón

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: